Expositie: Equilibrium

van Peter Pilzecker

Abstraheren is een hele kunst. Peter Pilzecker beheerst het tot in de finesses. Natuurlijk, het vraagt wat meer van de kijker, maar het draait toch allemaal om de compositie. Peter Pilzecker was ooit eerstelijns psycholoog in Amersfoort, waarna hij zich definitief in Berg & Dal vestigde. Hier verdeelt hij zijn tijd tussen het schrijven van boeken en schilderen. Het zoeken naar evenwicht. Wanneer is een schilderij af? De schilder brengt drie lagen aan, met diverse materialen en acryl. In felle kleuren. 'On the beach' heet het schilderij op de foto. Opspattend water, de deining. Een ruwe zee, vurig en blauw.

De schilderijen van Peter Pilzecker zijn te zien van 1 november tot 1 december.


Expositie: Vinyl Vibraties

van Rinus van der Schans

Vinyl Vibraties is een bijzondere expo van uiteenlopende schilderwerken op elpees, je weet wel, van die dingen waar normaal gesproken muziek uitkomt, maar die hier op een heel andere manier de verbeelding prikkelen. Met acryl weet Rinus van der Schans een exotisch decorum te scheppen, welhaast een paradijs. Soms verschijnt er een mens, dan krijgt het verhaal een andere wending. De schilder suggereert, maar laat in het midden wat er kan gebeuren. De kijker mag het zelf bedenken. De kleurrijke miniaturen zijn niet makkelijk in een bepaalde stijl te vangen. Ze variëren van landschappen via portretten tot meer fantasievolle, soms zelfs psychedelische, onderwerpen. Op 23 oktober fungeert de expo als decor voor een door Rinus van der Schans en Gertram Schaeffer verzorgde vinylavond met als thema ‘drugs’.

Vinyl Vibraties is te zien van 1 oktober tot 1 november


VRIJE WERKPLAATS op vrijdag

Van 13.00 tot 16.00 uur is men welkom om creatieve projecten te laten begeleiden. Ook wordt door vrijwilligers gewerkt aan projecten ten behoeve van Babylon. Aanmelden hoeft niet; vrije inloop.

Informatie: 06 12 16 49 12  Lidwien Rosa


 

Mijn naam is Marleen Brants. 

Ik ben magnetiseur/healer. Ik werk met gekanaliseerde energie, dat wil zeggen dat ik fungeer als doorgeefluik. Ik ontvang energie en geef die zonder overdracht door aan je lichaam waar nodig.

Het magnetiseren/healen is een gave die in de loop der jaren bij mij tot bloei is gekomen.

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, ook wel aura genoemd. Wanneer dit energieveld uit balans is, of verstoord, kan dat gezondheidsklachten veroorzaken. Bijvoorbeeld pijn in je lichaam, dat kunnen verschillende soorten pijn zijn. Of een gevoel van somberheid, verdriet etc.

De energie die je ontvangt wordt altijd via mijn handen overgebracht waardoor er opnieuw een energiestroom op gang kan komen.

De handen raken verschillende plaatsen van het lichaam, zoals hoofd,rug, buik, benen en voeten. Het kan ook zo zijn dat de hele behandeling alleen bij je hoofd of alleen bij je voeten noodzakelijk is, dat is iets wat op het moment zelf duidelijk wordt. Tijdens het werk kan ik via je lichaam voelen wat er in je leeft op dat moment. Dit bespreken we na afloop en dat zal je inzicht en bewustzijn geven.

Ieder ervaart een behandeling op zijn eigen manier, soms voel je niets bijzonders, of een heerlijke ontspanning. Maar je lichaam kan ook een koude of warme stroom ervaren, tintelingen en/of prikkelingen. Ook kunnen er emoties loskomen tijdens de behandeling.

Na afloop van de behandeling is er altijd ruimte voor een kort nagesprek.

Kosten:

Een behandeling van 20 tot 30 minuten kost € 35,00. Dit bedrag houd ik voorlopig bewust wat lager om het voor ieder toegankelijk te maken.

Neem een eigen handdoek mee waar je met je kleding aan op kunt liggen.

Voor afspraken mailen naar:

marleen.brants@hotmail.com

Ik kijk iedere dag op mijn mail, en reageer zo spoedig mogelijk.

Mocht je meer over mij willen lezen dan verwijs ik je naar mijn website waar ook mijn contactgegevens op te vinden zijn: http://www.volzinzijn.nl

Graag tot ziens!