Zilveren haren en een Gouden fase

Een cursus voor vrouwen in de derde levensfase die begint met de overgang.
Voor alle vrouwen die zich niet bij voorbaat neer willen leggen bij de gangbare houding naar deze fase maar die een wezenlijke verandering van binnenuit zoeken en zichzelf gunnen daar tijd en aandacht aan te geven, ook op latere leeftijd. Dus voor de leeftijd van 45  tot 80 jaar of ouder.  

Een cursus in driemaal twee uur, op 8, 15 en 22 april van 19.30 - 21.30 uur, met als kernwoorden onderzoeken, genezen en oogsten.

Zie verder www.inspiratieplekeigenaardig.nl


Wilde Taferelen van Bloemen en Collages van Filjo.

Filjo schildert met acryl en maakt collages. Hij heeft een wat wilde stijl. Onderwerpen zijn bloemen in felle kleuren, de bloemen in de vazen van het Restaurant. Collages hebben vaak als thema de vluchtende mens voor onze moderne samenleving. Eerder exposeerde Filjo bij zijn afscheid van de HAN. Hij noemt zijn werken geen kunst, eerder vliegwerk.

De expo is te zien van 1 t/m 31 maart.


Expositie Happy Art van Hetty Seesing

De kleurrijke, haast illustratieve schilderijen van Hetty Seesing spreken tot onze fantasie en maken dat we ons in een andere wereld wanen. Tijdens een expositie in La Ciotat, Frankrijk, noemde een docent van de Beaux Arts uit Parijs haar werk een duidelijk voorbeeld van Synchretisme: een versmelting of mengvorm van diverse stromingen, van stijlen met verschillende oorsprong.

De boventoon tijdens deze expositie vormt een reeks foto’s: collage’s geïnspireerd op indrukken opgedaan tijdens reizen die Hetty heeft gemaakt.

Of het nu de foto’s of schilderijen betreft, het werk van Hetty nodigt je uit je verbeelding te gebruiken.

Expo Happy Art. Van 1 - 28 februari . Openingstijden di t/m zondag 12 - 17.00 uur. Info www.hettyseesing.nl

 Toneelgroep Graficus speelt

Mannen

Monologen

Van aartsengel tot moordenaar, van veteraan tot stamhoofd

Mannen zijn vreemde wezens, ze lijken zelden na te denken, ruiken naar verschraald bier en kunnen met wapens menig roofdier verschalken. Toch zijn het ook watjes, smelten als was onder kundige handen.

Auteur: Don Duyns

Spelers, regie en productie: 
André van Es, Gerard de Jong, Eltjo Herder, Henk Rijke

Zaterdag 29 februari. Aanvang 16.00 uur. Entree € 8.


VRIJE WERKPLAATS op vrijdag

Van 13.00 tot 16.00 uur is men welkom om creatieve projecten te laten begeleiden. Ook wordt door vrijwilligers gewerkt aan projecten ten behoeve van Babylon. Aanmelden hoeft niet; vrije inloop.

Informatie: 06 12 16 49 12  Lidwien Rosa


 

Mijn naam is Marleen Brants. 

Ik ben magnetiseur/healer. Ik werk met gekanaliseerde energie, dat wil zeggen dat ik fungeer als doorgeefluik. Ik ontvang energie en geef die zonder overdracht door aan je lichaam waar nodig.

Het magnetiseren/healen is een gave die in de loop der jaren bij mij tot bloei is gekomen.

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, ook wel aura genoemd. Wanneer dit energieveld uit balans is, of verstoord, kan dat gezondheidsklachten veroorzaken. Bijvoorbeeld pijn in je lichaam, dat kunnen verschillende soorten pijn zijn. Of een gevoel van somberheid, verdriet etc.

De energie die je ontvangt wordt altijd via mijn handen overgebracht waardoor er opnieuw een energiestroom op gang kan komen.

De handen raken verschillende plaatsen van het lichaam, zoals hoofd, rug, buik, benen en voeten. Plaatsen op je lichaam die het op dat moment nodig hebben. Tijdens de behandeling krijg ik via je lichaam informatie door, dit bespreken we na afloop van de behandeling, het geeft je inzicht en bewustzijn.

Ieder ervaart een behandeling op zijn eigen manier, soms voel je niets bijzonders, of een heerlijke ontspanning. Maar je lichaam kan ook een koude of warme stroom ervaren, tintelingen en/of prikkelingen. Ook kunnen er emoties loskomen tijdens de behandeling.

Na afloop van de behandeling is er altijd ruimte voor een kort nagesprek.

Kosten:

Een behandeling van 20 tot 30 minuten kost € 25,00. Dit bedrag houd ik voorlopig bewust wat lager om het voor ieder toegankelijk te maken.

Neem een eigen handdoek mee waar je met je kleding aan op kunt liggen.

Voor afspraken mailen naar:

marleen.brants@hotmail.com

Ik kijk iedere dag op mijn mail, en reageer zo spoedig mogelijk.

Mocht je meer over mij willen lezen dan verwijs ik je naar mijn website waar ook mijn contactgegevens op te vinden zijn: http://www.volzinzijn.nl

Graag tot ziens!