Schrijfgroep COiL.

In je onbewuste woont een verteller die vaak meer over je weet dan je zelf in de gaten hebt. Deze verteller drukt zich graag uit in beelden, dromen en metaforen. Zou je willen onderzoeken wat deze verteller jou te vertellen heeft? Wil je jezelf beter leren kennen, en wat voor jou van diepste waarde is? Vind je het leuk om anderen te ontmoeten aan de hand van mooie, betekenisvolle gesprekken? 

Vanaf woensdagmiddag 20 februari zal er een schrijf- en gespreksgroep van start gaan in Huiskamerrestaurant Babylon. Deze schrijf- en gespreksgroep is speciaal bedoeld voor vrouwen in de leeftijd van 45 tot 75 jaar. Aan de hand van korte, speelse schrijfopdrachten laten we onze verteller aan het woord. Dit levert soms verrassende inzichten op. We gaan met elkaar in gesprek over onze verhalen, en leren zo niet alleen onszelf, maar ook elkaar beter kennen. 

Deze schrijfgroep wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen voor eventuele consumpties. 

Wanneer: 20 februari, 6 maart, 20 maart, 3 april, 17 april en 1 mei, van 14:00 – 15:30.
Voor wie: Vrouwen tussen de 45 en 75 jaar.
Begeleid door: Fransje Meier en Gonneke Janssen.
Aanmelding of vragen: Dat kan via Olga Verbeek, coördinator van het Centrum Ontmoeting in Levensvragen,  o.verbeek@sterker.nl of telefonisch 06-34 77 88 02. Kijk voor meer informatie ook op http://www.ontmoetinginlevensvragen.nl.


Mijn naam is Marleen Brants. 

Naast coach, docent en trainer in verbindende communicatie, heb ik  ook ‘genezende handen’, waarmee ik mensen kan healen,.

Wat doet een healer:

Een healer kan wanneer je emotioneel uit balans bent, pijn voelt of een verstoring in je totale systeem ervaart, hierin verlichting brengen. En daarnaast kan het je een fysieke ervaring van  verdieping geven, naast wat je hoofd allemaal weet. Je krijgt wat je nodig hebt. 

In de afgelopen tien jaar heeft er in mijn leven een verschuiving plaatsgevonden. De ervaring die ik daarin zelf heb ondervonden heeft mij mijn levensvreugde en lichtheid teruggegeven.   

Er is letterlijk en figuurlijk ruimte ontstaan waardoor ik nu de vrijheid voel om energie, door middel van mijn handen, te laten stromen en door te geven. 

Introductie:

Ter introductie bied ik je van 1 december 2018 tot 1 mei 2019 een healing aan voor 20 euro per behandeling. De tijdsduur van een behandeling varieert tussen de 20 en de 40 minuten.  

Wil je een afspraak maken voor een healing, bel of mail me 0650525463, marleen.brants@hotmail.com

Voor de praktijkruimte kun je terecht bij Babylon op de Kwakkenbergweg 150 te Berg en Dal.

Mocht je meer over mij willen lezen dan verwijs ik je naar mijn website waar ook mijn contactgegevens op te vinden zijn: http://www.volzinzijn.nl