Zaterdag 30 november om 18.00 uur verzorgt

Reem

een echt Syrische kip-shoarma maaltijd met hapjes, salades en een toetje (voor vegetariërs is er een falafel-schotel)

€ 10 per persoon, aanmelden via de agenda


SYRIË ZOALS HET WAS

Voorafgaand aan de shoarma maaltijd van Reem om 16.30 gratis lezing met powerpoint-presentatie door Manuel Dekkers

Vanaf 1993 bezocht Manuel Dekkers een vijftienmaal Syrië o.a. als reisleider voor SNP wandelreizen. Hij was onder de indruk van de uitzonderlijk vriendelijke en gastvrije bevolking. Verslag van reizen door een bijbels land, maar ook de basis van onze hedendaagse cultuur.


Gespreksgroep Zingeving en Levensthema’s

Vanaf 23 oktober gaat er bij Babylon een tweewekelijkse gespreksgroep van start, waarbij we met elkaar in gesprek gaan over jouw bronnen van zin en inspiratie. Door middel van creatieve werkvormen duiken we iets dieper ons onderbewuste in, om tot meer verbinding met onszelf te komen. Door het delen van onze verhalen, vinden we vervolgens ook meer verbinding met de ander. Speciaal voor vrouwen van 45 tot 75 jaar.

Interesse? Neem contact op met Olga Verbeek, coördinator Centrum Ontmoeting in Levensvragen, via o.verbeek@sterker.nl of 06-34 77 88 02. Opgave is noodzakelijk.

Wanneer? Woensdagmiddag 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december, 18 december, 9 januari, 22 januari, en 5 februari van 14:00 – 15:30. Bij voldoende interesse zal de groep mogelijk verlengd worden.

Kosten? De eerste informatiebijeenkomst is gratis. Daarna vragen we een bijdrage van 3,50 per keer voor koffie en thee.

Begeleid door: Fransje Meier en Gonneke Janssen.


Mijn naam is Marleen Brants. 

Ik ben magnetiseur/healer. Ik werk met gekanaliseerde energie, dat wil zeggen dat ik fungeer als doorgeefluik. Ik ontvang energie en geef die zonder overdracht door aan je lichaam waar nodig.

Het magnetiseren/healen is een gave die in de loop der jaren bij mij tot bloei is gekomen.

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, ook wel aura genoemd. Wanneer dit energieveld uit balans is, of verstoord, kan dat gezondheidsklachten veroorzaken. Bijvoorbeeld pijn in je lichaam, dat kunnen verschillende soorten pijn zijn. Of een gevoel van somberheid, verdriet etc.

De energie die je ontvangt wordt altijd via mijn handen overgebracht waardoor er opnieuw een energiestroom op gang kan komen.

De handen raken verschillende plaatsen van het lichaam, zoals hoofd, rug, buik, benen en voeten. Plaatsen op je lichaam die het op dat moment nodig hebben. Tijdens de behandeling krijg ik via je lichaam informatie door, dit bespreken we na afloop van de behandeling, het geeft je inzicht en bewustzijn.

Ieder ervaart een behandeling op zijn eigen manier, soms voel je niets bijzonders, of een heerlijke ontspanning. Maar je lichaam kan ook een koude of warme stroom ervaren, tintelingen en/of prikkelingen. Ook kunnen er emoties loskomen tijdens de behandeling.

Na afloop van de behandeling is er altijd ruimte voor een kort nagesprek.

Kosten:

Een behandeling van 20 tot 30 minuten kost € 20,00. Vanaf 1 januari 2020 is het tarief € 23,00. Dit bedrag houd ik voorlopig bewust wat lager om het voor ieder toegankelijk te maken.

Neem een eigen handdoek mee waar je met je kleding aan op kunt liggen.

Voor afspraken mailen naar:

marleen.brants@hotmail.com

Ik kijk iedere dag op mijn mail, en reageer zo spoedig mogelijk.

Mocht je meer over mij willen lezen dan verwijs ik je naar mijn website waar ook mijn contactgegevens op te vinden zijn: http://www.volzinzijn.nl

Graag tot ziens!


Workshop Space Clearing: energiewerk en bewust-zijn

Dit is een ervaringsgerichte workshop met Hetty Seesing op zaterdag 30 november en zondag 1 december van 09.30u tot 16.30 uur.
Wil je leren om je huis energetisch in balans te brengen? Dan is deze tweedaagse workshop je kans. Het is een fascinerende ontdekkingstocht in de wereld van Space Clearing en technieken uit Feng Shui. Naast een introductie in het wichelroedelopen komt ook het leren waarnemen en afstemmen op de aanwezige energieën aan bod. 

Voor informatie: https://woonwerkbabylon.nl/wp-content/uploads/2019/10/Uitnodiging-Space-clearing.pdf 

Voor inschrijven:
hettyseesing999@gmail.com