Oogstfeest met buffet

Zaterdag 12 september18:30 uur, feest eindigt om 22:00 uur

We kunnen weer bij elkaar komen en dat vieren we. We oogsten wat er eerder gezaaid is binnen Woon- en Werkgemeenschap Babylon en we leren elkaar beter kennen door lekker te eten en te dansen. Dit feest met buffet is voor iedereen die zich verbonden voelt met Babylon. 

Het begint met een heerlijk buffet verzorgd door Kostas. Daarna gaan we lekker dansen op het oogstfeest, voetjes van de vloer! Het eten en het feest horen deze dag bij elkaar en voor beide samen betaal je 15 euro per persoon (inclusief 1 consumptie). Reserveren is nodig, zodat wij weten voor hoeveel mensen we gaan koken. Ga daarvoor in de agenda naar zaterdag 12 september.


 EXPOSITIE: BERG & DAL BUITEN

Van 1 augustus tot 1 september vindt de Expositie Berg en Dal Buiten plaats in het Huiskamerrestaurant.Verscheidene kunstenaars zijn dorpen en velden ingetrokken om zomerse taferelen op canvas of papier te vereeuwigen. De oogst bestaat uit opvallende huizen aan de Rijkstraatweg in Beek. Het kerkje van Persingen, de Tien Geboden in de Ooij, de Thornse molen en een mythische plek in het Groesbeekse bos. En nog veel meer. Het bewijst maar weer hoe prachtig de omgeving is waarin wij leven en wonen.


VRIJE WERKPLAATS op vrijdag

Van 13.00 tot 16.00 uur is men welkom om creatieve projecten te laten begeleiden. Ook wordt door vrijwilligers gewerkt aan projecten ten behoeve van Babylon. Aanmelden hoeft niet; vrije inloop.

Informatie: 06 12 16 49 12  Lidwien Rosa


 

Mijn naam is Marleen Brants. 

Ik ben magnetiseur/healer. Ik werk met gekanaliseerde energie, dat wil zeggen dat ik fungeer als doorgeefluik. Ik ontvang energie en geef die zonder overdracht door aan je lichaam waar nodig.

Het magnetiseren/healen is een gave die in de loop der jaren bij mij tot bloei is gekomen.

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, ook wel aura genoemd. Wanneer dit energieveld uit balans is, of verstoord, kan dat gezondheidsklachten veroorzaken. Bijvoorbeeld pijn in je lichaam, dat kunnen verschillende soorten pijn zijn. Of een gevoel van somberheid, verdriet etc.

De energie die je ontvangt wordt altijd via mijn handen overgebracht waardoor er opnieuw een energiestroom op gang kan komen.

De handen raken verschillende plaatsen van het lichaam, zoals hoofd,rug, buik, benen en voeten. Het kan ook zo zijn dat de hele behandeling alleen bij je hoofd of alleen bij je voeten noodzakelijk is, dat is iets wat op het moment zelf duidelijk wordt. Tijdens het werk kan ik via je lichaam voelen wat er in je leeft op dat moment. Dit bespreken we na afloop en dat zal je inzicht en bewustzijn geven.

Ieder ervaart een behandeling op zijn eigen manier, soms voel je niets bijzonders, of een heerlijke ontspanning. Maar je lichaam kan ook een koude of warme stroom ervaren, tintelingen en/of prikkelingen. Ook kunnen er emoties loskomen tijdens de behandeling.

Na afloop van de behandeling is er altijd ruimte voor een kort nagesprek.

Kosten:

Een behandeling van 20 tot 30 minuten kost € 25,00. Dit bedrag houd ik voorlopig bewust wat lager om het voor ieder toegankelijk te maken.

Neem een eigen handdoek mee waar je met je kleding aan op kunt liggen.

Voor afspraken mailen naar:

marleen.brants@hotmail.com

Ik kijk iedere dag op mijn mail, en reageer zo spoedig mogelijk.

Mocht je meer over mij willen lezen dan verwijs ik je naar mijn website waar ook mijn contactgegevens op te vinden zijn: http://www.volzinzijn.nl

Graag tot ziens!