BABYLON HERFSTFEEST

Zondag 29 september van 18.00 tot 22.00 uur in het restaurant.

Met tapas en life muziek vd Rambling Brothers. Meer info volgt!


Vinylavond over seks en erotiek

Vriendjes, vriendinnetjes,

Na een paar succesvolle avondjes over o.a.  ‘Covers’,  ‘Literatuur en Muziek’ en  ‘Woodstock en grote 60’s festivals’  hebben we de smaak goed te pakken. We gaan het wéér doen!

Er is niemand die we NIET kunnen verblijden met een dosis seks, denk ik zo. Daarom doen we op vrijdagavond 6 september een plaat-avondje over Seks en Erotiek. Liedjes over de liefde zijn er genoeg, maar de wat meer expliciete seksbeleving is, door censuur en zelfcensuur, wat schaarser. En als je zulke liedjes vindt is de ‘daad’ óf erg plat verwoord óf verstopt in soms wel erg kleurrijke metaforen. Soms zodanig dat je niet eens meer doorhebt dat ze het over de oudste beweging ter wereld hebben! Vrijdag 6 september hoor je een keur van seksgerelateerde nummertjes (what’s in a name?) met een praatje van Rinus van der Schans en Gertram Schaeffer. We beginnen na het eten, stipt om 19.30 u! Het kost niks en levert wel plezier op!

Oh ja, je kunt meeëten, om 18.00 u, veganistisch (tja), en dat kost 12,50 voor een 3 gangenmenuutje. Aansluitend dan het seksavondje…met een zeer verantwoord gevulde buik. Wil je eten? Even reserveren via de agenda! Dus: Seks en Erotiek, vrijdag 6 september, 19.30 u.

Oh ja, eigen inbreng (tja, als je eenmaal bezig bent…) mag! Heb je nog een geinig  ‘nummertje’  (nou moet het wel afgelopen zijn met de dubbelzinnigheden!) in je platenkast, neem het mee! 

Lekkere knuffel van Rinus van der Schans en Gertram Schaeffer

 


 

"Wat kom ik hier doen?" Vanuit een brede visie zal dit thema belicht worden.

Pablo heeft zijn leven gewijd aan de natuurgeneeskunde, astrologie, esoterie en heeft diepgaande kennis van de chakra's.

Deze lezingen zijn interactief, spiegelend en met de nodige humor neemt hij je mee naar binnen op de zondagen 25 augustus, 22 september, 27 oktober, 24 november en 29 december 2019.

Van 15.00 tot 17.00 uur. Bijdrage: €5,00.


Mijn naam is Marleen Brants. 

Ik ben magnetiseur. Ik werk met gekanaliseerde energie, dat wil zeggen dat ik als magnetiseur fungeer als doorgeefluik. Ik ontvang energie en geef die zonder overdracht door aan je lichaam waar nodig.

Het magnetiseren is een gave die in de loop der jaren bij mij tot bloei is gekomen.

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, ook wel aura genoemd. Wanneer dit energieveld uit balans is, of verstoord, kan dat gezondheidsklachten veroorzaken. Bijvoorbeeld pijn in je lichaam, dat kunnen verschillende soorten pijn zijn. Of een gevoel van somberheid, verdriet etc.

De energie die je ontvangt wordt altijd via mijn handen overgebracht waardoor er opnieuw een energiestroom op gang kan komen.

De handen raken verschillende plaatsen van het lichaam, zoals hoofd, rug, buik, benen en voeten. Plaatsen op je lichaam die het op dat moment nodig hebben. Daarbij krijg ik soms dingen door die van belang kunnen zijn om je te vertellen weer in de juiste balans te komen.

Ieder ervaart een behandeling op zijn eigen manier, soms voel je niets bijzonders, of een heerlijke ontspanning. Maar je lichaam kan ook een koude of warme stroom ervaren, tintelingen en/of prikkelingen. Ook kunnen er emoties loskomen tijdens de behandeling.

Na afloop van de behandeling is er altijd ruimte voor een kort nagesprek.

Kosten:

Een behandeling van 20 tot 40 minuten kost € 20,00. 

Neem een eigen handdoek mee waar je met je kleding aan op kunt liggen.

Voor afspraken mailen naar:

marleen.brants@hotmail.com

Ik kijk iedere dag op mijn mail, en reageer zo spoedig mogelijk.

Mocht je meer over mij willen lezen dan verwijs ik je naar mijn website waar ook mijn contactgegevens op te vinden zijn: http://www.volzinzijn.nl

Graag tot ziens!


Vlnr: Bart Roelofs, Maarten Barckhof